Over ons

Over MR Motus

Hallo mensen, wij zijn Manfred en Remon de M en R achter MR Motus Emst.

We zijn in 2020 begonnen met ons bedrijf MR Motus door te starten met de verkoop van elektrische voertuigen.  We zijn 2 enthousiaste mensen uit Emst die altijd veel plezier beleven aan het omgaan met onze klanten.

Doordat er veel particulieren en bedrijven  bij ons de  elektrische choppers kochten om heerlijk mee te toeren of om te gaan verhuren bij hun in de regio, leek het ons leuk om ook de stap te nemen om deze e-choppers te gaan verhuren in Emst.

Het verhuren doen we altijd met veel plezier omdat de mensen die bij ons komen rijden vaak enthousiast zijn doordat ze toch een lekker dagje uit zijn of op heerlijk op vakantie zijn op de mooie Veluwe.  Wij wonen ons hele leven al in deze prachtige regio daardoor weten we vaak ook ons enthousiasme over te brengen op de klant door ze mooie route’s aan te bieden.

Doordat wij naast MR Motus ook nog andere werkzaamheden hebben kunnen wij dit uiteraard niet zonder onze geweldige vrouwen Vanessa en Ilse (VI Motus) die als wij er niet zijn, de verhuur ook met veel plezier en passie van ons overnemen.